fbpx
forma1 - Aplicatia HelloGreen

MAI MULT DECAT
CONCIERGE MEDICAL

 

PROGRAME DE SANATATE PERSONALIZATE HelloGreen

phone - Aplicatia HelloGreen

EXPERIENȚA MEDICALĂ
CU 100% ÎMBUNĂTĂȚITĂ
ATÂT PENTRU MEDIC CÂT ȘI PENTRU PACIENT

Cu totii stim cât de important este ca întâlnirea cu medicul potrivit să aibă loc înainte să fim bolnavi, pentru a primi un diagnostic al riscurilor pentru sănătate, precum și un plan personalizat de monitorizare a acestor riscuri și respectiv de prevenire a transformării acestora din riscuri în boală.

Ei bine, acesta este motivul aparitiei conceptului HelloGreen, o aplicație care se adresează celor sănătoși, care vor să-și păstreze cât mai mult această sănătate, dar și celor cu boli cunoscute, care vor să aibă acces cu prioritate la cei mai buni medici, dar și la planuri personalizate de tratament și de prevenție a complicațiilor și a bolilor asociate.

HelloGreen este aplicația inovatoare de telemedicină, 100% securizată, ce funcționează pentru medic instrument de comunicare (video, email, chat) cu pacienții, asigurând monitorizarea acestora, efectuarea rapidă a programărilor și evaluarea multidisciplinară a cazurilor în timp real.

 

Pentru pacient aplicația este și un ghid esențial pentru a-l menține sănătos după ce i-au fost evaluate riscurile de îmbolnăvire. Acesta din urmă are la dispoziție un dosar medical virtual, calendar pentru medicație și parametri vitali (glicemie, tensiune, etc.), istoric ce poate fi comunicat medicului rapid pentru analiza și recomandări.

HelloGreen se adresează pacienților sănătoși care sunt îndrumați să respecte o conduită medicală ce minimizează riscurile de îmbolnăvire, dar și celor cu boli preexistente, care doresc să aibă acces prioritar la cei mai buni medici și la planuri personalizate de tratament și prevenție.

INOVATIE IN
TELEMEDICINA

HelloGreen CEA MAI COMPLEXĂ APLICAȚIE DE TELEMEDICINĂ

null

DOSAR MEDICAL VIRTUAL

Creează-ţi acum propria arhiva medicală structurata, organizată şi accesibilă oricând!
null

ANALIZÃ MULTIDISCIPLINARÃ CAZ ÎN TIMP REAL

Un modul destinat special pentru analiza cazurilor, cu detalii extinse despre pacient, istoric și documente medicale, posibilitatea de a invita alți medici cu specialități conexe înscriși în Web APP HelloGreen, comunicare directa cu aceștia în timp real prin chat sau video și trimitere răspuns final și diagnostic către pacient – totul într-un singur spațiu de lucru.
null

COMUNICARE SECURIZATA SI TELEMEDICINA ALL IN 1

Trimite documentele direct catre medici prin intermediul aplicatiei HelloGreen pentru a fi evaluat fie online, fie pentru a programa o consultatie avizata online sau la clinica/spital.
null

CALENDAR ALERTE

Calendarul HelloGreen îţi va reaminti în timp util când să ţi iei medicaţia, când şi la ce oră ai programările la medic şi orice altceva e important pentru sănătatea ta.

MODEL INTERNAȚIONAL DE MANAGEMENT MEDICAL

Stiați că peste 65% dintre decesele înregistrate în România sunt decese evitabile? In primul rând pentru că pacienții respectivi nu au avut la timp acces la diagnosticul corect al bolii și la tratamentul potrivit.

Noi avem solutia! Punem la dispoziția pacienților cei mai buni navigatori de pacienți, care îi îndrumă pas cu pas și le asigură accesul cu prioritate la cei mai buni medici, pentru fiecare specialitate medicală.

Deşi poate azi ne simţim sănătoasi, aceasta nu este o stare permanentă. Există predispoziții genetice pentru a dezvolta anumite patologii, sau există riscuri ce sunt accentuate de stilul de viață, alimentație, mediu sau alți factori favorizanți care vor determina îmbolnăvirea.

Majoritatea afectiunilor pot fi prevenite, dacă sunt diagnosticate la timp riscurile specifice și dacă respectăm programele personalizate de stil de viață protectiv chiar dinainte de a ne îmbolnăvi.

REVOLUȚIONĂM ÎMPREUNA SISTEMUL REALIZÂND TRECEREA DE LA MEDICINA OMULUI BOLNAV LA MEDICINA CELUI SĂNĂTOS!

PROGRAME PERSONALIZATE DE EVALUARE A RISCURILOR DE SĂNĂTATE ȘI PREVENȚIE A BOLILOR ASOCIATE

Alege calea înţeleaptă cu ajutorul HelloGreen! Diagnosticam împreună riscurile de declanșare a unei anumite boli. Ba mai mult, esti recompensat pentru rezultatele bune în corectarea stilului de viață, respectiv pentru diminuarea riscurilor de sănătate!

CÂT COSTĂ UN ABONAMENT?

Costul este în funcție de cât de sănătos trăiești. Cu cât respecți mai strict programul personalizat de monitorizare a riscurilor și de stil de viață protectiv, cu atât costul abonamentului este mai mic, iar beneficiile sunt mai multe.

hellogreen4 - Aplicatia HelloGreen

pas1 - Aplicatia HelloGreen

 

ACCES GRATUIT LA APLICATIE

BENEFICII PACIENT

 1. Spațiu de stocare a documentelor medicale într-un dosar medical electronic, astfel încât să poți avea acces oricând la toate analizele medicale și să  le trimiți rapid și facil  pentru analiză oricărui medic dorit de tine

 2. platformă securizată de comunicare prin chat și email, inclusiv poți solicita consultații medicale video de la distanță

 3. second opinion GRATUIT pentru interpretarea analizelor medicale sau a unui diagnostic oferit de un alt medic

 4. evaluare GRATUITĂ a riscurilor medicale, plecând de la antecedente în familie, stil de viață, alți factori de risc.

 5. sfaturi generale periodice privind corectarea stilului de viață

 6. programări neprioritare la medicii din rețeaua Besmax Medical Concierge

 7. serviciul gratuit de notificare privind administrarea tratamentelor curente

pas2 - Aplicatia HelloGreen

 

ALEGI UN PLAN DE SĂNĂTATE MEDICAL CONCIERGE

Ulterior, pentru a beneficia de acces cu prioritate la medicii din rețeaua Besmax Medical Concierge, respectiv pentru a beneficia de un program personalizat de monitorizare a riscurilor și de prevenție, poți alege să plătești un abonament lunar de 5, 15 sau 30 euro, în funcție de beneficiile pe care le dorești incluse în abonament.

Dar odată început programul de monitorizare și prevenție, în funcție de cât de bine respectă fiecare pacient programul prescris, prețul abonamentului se reduce, sau beneficiile se înmulțesc.

În acest fel ești este bonificat pentru rezultatele bune în corectarea stilului de viață, respectiv pentru diminuarea riscurilor de sănătate.

BENEFICII SUPLIMENTARE

 • Acces cu prioritate la cei mai buni 100 medici români (48h – maximum 7 zile de la solicitare).
 • Acces la discount-uri oferite de rețelele medicale private partenere, din România și din străinătate (5% - 30%).
 • Servicii medicale la domiciliu: consultații, recoltări analize, alte proceduri de îngrijire medicală.
 • Servicii performante de Medical Concierge (navigator de caz, acces la cei mai buni medici, programări cu prioritate, managementul costurilor, acompaniere în locație, etc.).
 • Discounturi și vouchere cadou la alți parteneri medicali: magazine alimente bio, magazine produse mămici și copii, săli de fitness, saloane welness, etc.

ESTI MEDIC? HelloGreen ESTE ȘI PENTRU TINE!

MULTIDISCIPLINARITATE ÎNTR-UN SISTEM DE TELEMEDICINÃ PERFORMANT

Aceasta este promisiunea pe care o facem clienţilor noştri! Şi anume faptul că vor fi evaluaţi şi tratați de medici performanţi, vizionari, avangardişti, care cred într-o abordare de ansamblu a patologiilor, având certitudinea că împreună salvează vieţi. Oferim pacienţilor acces rapid la un act medical complet, la o echipă medicală multidisciplinara, la sănătate în adevăratul sens al cuvântului! Aici intervine concierge-ul medical care aduce factorul grijă, informaţie şi asistentă, un liant esenţial între pacient, medic, clinică şi familie.

Ca MEDIC ai la dispozitie un modul destinat special pentru analiza cazurilor, cu detalii extinse despre pacient, istoric si documente medicale, posibilitatea de a invita alti colegi cu specialitati conexe inscrisi in Web APP HelloGreen, comunicare directa cu acestia in timp real prin chat sau video si trimitere raspuns final si diagnostic catre pacient - totul inr-un spatiu de lucru.

EXPERIENȚA TA MEDICALĂ REINVENTATĂ!

Prin acest serviciu inovativ, sperăm că vom reduce dramatic numărul bolilor evitabile. Până acum, în România prevenția a fost doar o lozincă, în condițiile în care sistemul sanitar nu este capabil să facă nici un fel de prevenție.

Suntem siguri că abonații noștri vor fi mult mai sănătoși, devenind astfel dovezile sănătoase ale unei revoluții atât de necesare în privința serviciilor medicale, servicii care trebuie să fie tot mai mult adresate persoanelor sănătoase, care să evite astfel cât mai mult timp să se îmbolnăvească.

Să tratezi oamenii sănătoși, înseamnă să le evaluezi periodic riscurile de a dezvolta anumite patologii și să le prescrii un program personalizat de prevenție care oprește evoluția acelor dezechilibre care generează bolile.

VREI SĂ DEȚII ÎN SFÂRSIT CONTROLUL  ÎN SĂNĂTATE?

Articole recomandate

Not found