fbpx

Ai grijă de inima ta!

Descoperă riscurile tale cardiace cu ajutorul Calculatorului nostru de Evaluare a Riscurilor!

Dorința noastră este să-ți oferim controlul asupra sănătății inimii tale. Cu ajutorul Calculatorului de Evaluare a Riscurilor Cardiace, poți obține o perspectivă clară asupra sănătății inimii tale și a riscurilor pe care le poți întâmpina în viitor.

 

COMPLETEAZĂ ACUM!

De ce să utilizezi Calculatorul nostru de Evaluare a Riscurilor Cardiace?

null

Evaluare precisă:

Acest calculator avansat utilizează o serie de factori de evaluare, cum ar fi vârsta, istoricul familial, stilul de viață și factorii de risc personali pentru a determina nivelul riscului cardiac.
null

Detectare timpurie:

Prin furnizarea informațiilor necesare despre sănătatea ta cardiacă, calculatorul nostru poate ajuta la identificarea potențialelor probleme și riscuri în stadii incipiente. Astfel, poți lua măsuri preventive și poți evita complicațiile grave.
null

Personalizare

Calculatorul nostru de Evaluare a Riscurilor Cardiace este adaptat nevoilor tale individuale. Pe baza datelor introduse, vei primi rezultate specifice, care te vor ajuta să înțelegi nivelul tău de risc și să iei decizii informate.
null

Recomandări și sfaturi

Pe lângă evaluarea riscurilor, calculatorul nostru îți va oferi recomandări și sfaturi personalizate pentru a-ți îmbunătăți sănătatea inimii.
null

Acces la servicii medicale performante

În funcție de gradul de risc in care te afli, vei primi un VOUCHER cu preț special pentru pachetele de servicii medicale personalizate de care ai nevoie pentru a fi in forma maxima
null

Confidențialitate și securitate

Înțelegem importanța confidențialității datelor tale medicale. Calculatorul nostru respectă cele mai înalte standarde de securitate și confidențialitate a datelor, astfel încât să poți fi sigur că informațiile tale sunt protejate.

AI NOROC!

Alături de Calculatorul nostru de Evaluare a Riscurilor Cardiace, beneficiezi și de expertiza echipei noastre profesioniste de navigatori de pacienți Besmax Medical Concierge și de echipa multidisciplinară de la Centrul integrat de diagnostic cardiovascular EMERALD. Lucrând împreună, aceste echipe îți vor oferi pachete speciale de evaluare cardiovasculară, personalizate în funcție de stadiul tău de sănătate identificat în urma evaluării.

besmax logo 150x150 - Calculator evaluare a riscurilor

EXCLUSIV – Navigatori de pacienți Besmax Medical Concierge

Echipa noastră de navigatori medicali Besmax Medical Concierge este aici pentru a te ghida și a te sprijini pe tot parcursul călătoriei tale către o inimă sănătoasă. Acești profesioniști bine pregătiți și empatici te vor ajuta să navighezi prin procesul de evaluare, oferindu-ți informațiile și resursele necesare pentru a înțelege opțiunile disponibile și a lua decizii informate cu privire la sănătatea ta cardiacă. Indiferent de întrebările sau îngrijorările tale, echipa noastră de navigatori este aici pentru a-ți oferi suportul de care ai nevoie.

emerald 150x150 - Calculator evaluare a riscurilor

EXCELENȚĂ ÎN MEDICINĂ – Echipa multidisciplinară EMERALD

Centrul integrat de diagnostic cardiovascular EMERALD este alcătuit dintr-o echipă de specialiști cu experiență vastă în domeniul cardiovascular. Această echipă multidisciplinară include medici cardiologi, medici de medicina interna, neurologi, tehnicieni specializați și alți profesioniști medicali dedicați, care colaborează pentru a furniza servicii de diagnostic avansate și de înaltă calitate. Echipa EMERALD utilizează cele mai recente tehnologii și metode de evaluare cardiovasculară pentru a identifica în mod precis riscurile și problemele de sănătate cardiacă. Pe baza rezultatelor evaluării tale, acești specialiști îți vor crea un pachet de evaluare personalizat, adaptat nevoilor și stadiului tău de sănătate.

oana ionita 300x267 - Calculator evaluare a riscurilor

Dr. Oana Ioniță – Medic specialist cardiolog cu specializare în ecocardiografie

Este membră a Societății Române de Cardiologie, Societății Cehe de Cardiologie și membră a Societății Europene de Cardiologie. În decursul ultimilor șase ani și-a dedicat timpul și experiența profesională Diviziei de Cardiologie non invazivă/ laboratorul de ecocardiografie din Spitalul Universitar Královské Vinohrady, Praga, Republica Cehă, aria de interes concentrând-se pe evaluarea și urmărirea pacienților cu boli cardiace valvulare

ioana dunca 300x267 - Calculator evaluare a riscurilor

Dr. Ioana Dunca – Medic Specialist Neurologie

Competențe europene în electroencefalogramă (EEG) și electromiografie (EMG)

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București. Stagiatură neurologie în Spitalul Groene Hart Ziekenhuis, Gouda, Olanda. Rezidențiat neurologie și apoi medic specialist neurolog în Spitalul Medisch Spectrum Twente, Enschede, Olanda.

Membră a Societății Europene de Neurologie, a Societății Americane de Neurologie, a Societății Olandeze de Neurologie și a Societății Olandeze de Neurofiziologie Clinică.

gabriel sica 300x267 - Calculator evaluare a riscurilor

Dr. Gabriel Sica – Medic specialist Medicină Internă

Absolvent al Facultății de medicină din Brașov, cu activitate desfășurată în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București (Floreasca). Acoperă o arie largă de patologii din medicina internă, cu interes în patologii respiratorii și digestive. Oferă consultații și în limba engleză și franceză.

CALCULEAZĂ ACUM RISCUL DE BOLI CARDIACE PENTRU URMĂTORII 10 ANI!

Descoperă cum

poți începe să iei măsuri pentru a-ți proteja sănătatea inimii chiar acum!

Cu ajutorul echipei noastre de navigatori de pacienți Besmax Medical Concierge și a echipei Centrului Medical EMERALD, vei primi îndrumare și asistență în alegerea pachetului de evaluare cardiovasculară care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Aceste pachete speciale vor cuprinde investigații și teste cardiovasculare avansate, care vor oferi o imagine cuprinzătoare și detaliată a sănătății tale cardiace.

Investește în inima ta și beneficiază de experiența și cunoștințele echipei noastre de navigatori medicali. Împreună, vom avea grijă de sănătatea ta cardiovasculară și te vom sprijini în obținerea unei inimi sănătoase și puternice. Contactează-ne astăzi!

Mai mult, nu rata șansa de a câștiga un premiu special! Completează Calculatorul de Evaluare a Riscurilor Cardiace și vei primi pașii de participare. Asigură-ți călătoria către o sănătate de fier și fii în controlul complet al sănătății tale cu ajutorul premiului nostru special.

besmax logo 300x300 - Calculator evaluare a riscurilor
emerald 300x300 - Calculator evaluare a riscurilor
logo hello green 300x300 - Calculator evaluare a riscurilor

Articole recomandate

Not found