fbpx

Felicitări!

Ai completat Calculatorul de Evaluare a Riscurilor Cardiace pentru că îți pasă de sănătatea ta cardiovasculară. Ești pe drumul cel bun!

Acum, avem o veste excelentă pentru tine. Ai șansa de a câștiga o evaluare medicala GRATUITA in HelloGreen:

 

INTERPRETARE ONLINE ANALIZE DE SÂNGE CADOU

Iată cum poți intra în concurs și să-ți mărești șansele de a câștiga:

 

1. Fa-ti un cont gratuit pe platforma HelloGreen! Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să te înregistrezi GRATUIT pe platforma noastră de telemedicină, HelloGreen. HelloGreen este cel mai complet Hub de sănătate online care aduce la un loc cei mai performanți medici din România. Aici poți obține consultanță medicală de specialitate, păstra istoricul medical al programărilor și vei primi recomandări personalizate pentru îngrijirea optima a stării tale de sănătate.

web - Confirmare  android - Confirmare   apple - Confirmare

2. Ai acces la servicii medicale de top: După înregistrare, vei avea acces la o gamă largă de servicii medicale online prin intermediul platformei HelloGreen. Vei putea beneficia de consultații medicale de specialitate, consultații nutriționale, sesiuni de terapie, preturi speciale și multe altele. Toate acestea sunt oferite de medici și specialiști de înaltă calitate, care își dedică timpul și expertiza pentru a-ți oferi cea mai bună îngrijire medicală.

3. Participi automat la concurs: Felicitări! După finalizarea înregistrării pe platforma HelloGreen, vei fi înscris automat în concursul nostru. Ai acum șansa de a câștiga pachetul nostru special de servicii medicale, care te va ajuta să previi riscurile unor afecțiuni grave.

Câștigătorul va fi extras la finalul perioadei de valabilitate a concursului și va fi anunțat personal pe email sau telefon. Pachetul de servicii medicale oferit ca premiu va completa îngrijirea ta medicală, oferindu-ți acces la investigații și tratamente de calitate superioară, adaptate nevoilor tale individuale.

Începe astăzi și înscrie-te în concursul nostru pentru a avea ocazia de a câștiga premiul special!

besmax logo 300x300 - Confirmare
emerald 300x300 - Confirmare
logo hello green 300x300 - Confirmare

Articole recomandate

Not found