fbpx

Concierge-ul Medical este

solutia ta in lupta cu un sistem medical precar!

Prima pagină » Despre Noi
medic la laptop

Ce facem noi?

Noi aducem in Romania un concept inovator de consiliere pe probleme medicale aliniat celor mai inalte standarde internationale. Acesta presupune accesul catre medicina de top prin servicii complexe ce asigura un traseu medical facil, pliat cu precizie pe nevoile pacientului.

 

Suntem prima companie de Concierge Medical de o asemenea complexitate ce ofera solutii medicale integrate, anticipand nevoile tale printr-o abordare personalizata si asistenta pas cu pas.

 

Noi identificam cele mai bune solutii pentru un spectru larg de situatii medicale ce pornesc de la preventie pana la medicina de urgenta. Toate acestea sunt acoperite de un sistem perfectionat de management al pacientului care, inclusiv prin servicii adiacente, eficientizeaza traseul medical si elimina cu succes complicatiile.

BESMAX MC nu este NICIODATA fan compromisuri limitat in urma pacalit inaccesibil in centru in urma

BESMAX MC este INTOTDEAUNA convingator creativ avangardist informat disponibil focusat pe tine primul

De ce Medical Concierge?

Dincolo de orice motivatie Besmax Medical Concierge a pornit din experiente proprii si din pacate negative de cele mai multe ori cu sistemul medical. Fie ca a fost vorba de noi insine, de familie, prieteni sau pur si simplu de pura empatie pentru suferinta celor din jur, am decis sa folosim experienta noastra profesionala pentru a identifica solutiile medicale cele mai bune si de a le pune la dispozitia celor care au nevoie de ele.

 

Echipa noastra performeaza in domeniul medical de peste 10 ani, ceea ce aduce plus valoare optiunilor propuse si s-a angajat sa trateze fiecare client in parte ca fiind membru al familiei sau chiar propria persoana.

 

Nu ne dorim sa fim agregatoare de medici si clinici, ci dimpotriva, sa va oferim acces la performanta in domeniu chiar daca acest lucru presupune  5, 3  sau chiar 1 medic recomandat pe fiecare specializare medicala. De ce? Pentru ca astfel avem garantia unui diagnostic corect si a unor servicii medicale la un nivel profesionist. De altfel am creat parteneriate Clinici si Spitale Internationale care ofera solutii afectiunilor ce nu isi gasesc rezolvarea in Romania intr-un sistem integrat.

grup de medici zambind besmax

VREI REDUCERE PANA LA 60%
la serviciul de medical concierge?

parteneriat medical

Besmax Medical Conceirge

cel mai inteligent mod de rezolvare a unei probleme medicale

Serviciile Besmax Medical Concierge au acoperire la nivel national. Cu profesionisti ai managementului medical localizati in toata tara, suntem accesibili in fiecare colt al Romaniei.

 

In plus, NAVIGATORUL PERSONAL – Besmax Medical Concierge va poate acompania la hotel, la domiciliu, la spital sau in orice alta locatie pentru a facilita accesul catre serviciile medicale dorite. Putem comunica cu dumneavoastra, cu asiguratorii dvs  de sanatate si cu familia, prin telefon sau alte mijloace de comunicare.

 

De altfel echipa noastra este formata din vorbitori de limbi straine ceea ce va simplifica simtitor comunicarea intre pacient si cadrele medicale.

Besmax testimoniale stanga - Despre Noi

Testimoniale

Besmax testimoniale dreapta  - Despre Noi

Articole recomandate

Not found