fbpx

Alege experienta medicala pe care o meriti!

Pentru oricare dintre noi sistemul medical romanesc este o adevarata provocare, insa pentru cineva de origine straina este mai mult decat atat, este aproape imposibil. Un expat intampina bariere de toate tipurile, pornind de la cea lingvistica pana la identificarea unei solutii medicale potrivite.

 

Noi suntem aici pentru a va facilita accesul la asistenta medicala de inalta calitate. Oferim persoanelor de origine straina care profeseaza pe teritoriul Romaniei si  studentilor straini posibilitatea de a identifica si alege un medic si un Plan de Sanatate care raspunde tuturor nevoilor acestora!

 

Inlaturati orice obstacol cu ajutorul nostru si veti intelege de ce spunem ca suntem Experts in Health Advocacy!

De ce noi

null

Pacientul pe primul loc

Reprezentam interesele clientilor nostri in relatia cu medicii si clinicile exact cum noi ne-am dori sa fim tratati. Astfel ai garantia unor servicii medicale de calitate in cele mai bune conditii.
null

Cunoasterea e totul

Avem cunostintele si experienta necesara pentru a satisface corect si concret orice nevoie medicala. Reteaua noastra de medici colaboratori este accesibila in 48 de h.
null

Timpul este aliatul nostru

Prin sistemul nostru integrat de management al pacientului ne-am asumat eficientizarea a 70% din timpul pierdut in identificarea solutiilor medicale corecte.
null

Managementul costurilor reprezinta un atu

Am obtinut pentru tine costuri avantajoase cu pana la 30% reducere la o multitudine de servicii medicale ale partenerilor nostri din domeniul privat.
null

Parteneriate durabile

Credem in profesionalism si valori comune iar acest fapt se reflecta in parteneriatele noastre cu cele mai bune clinici si spitale atat din tara cat si din strainatate.

Articole recomandate

Not found