fbpx

Alege experienta medicala pe care o meriti!

Pentru o viitoare mamica, perioada sarcinii este una esentiala, este startul in viata pentru bebelus si poate cea mai frumoasa etapa in dezvoltarea ei ca om. Iata de ce este vital ca aceasta calatorie sa inceapa sub supravegherea unui medic exceptional care sa vegheze asupra sanatatii celor doi.

 

Echipa supraspecializata Besmax coordoneaza si monitorizeaza intreaga experienta medicala astfel incat sa aveti parte de servicii performante la standarde internationale. Va asistam telefonic, efectuam programari in regim normal sau cu prioritate, va acompaniem in locatie si va punem la dispozitie inclusiv discounturi exclusive la consultatii, invesigatii si nasteri in clinicile din reteaua Besmax.

STOCARE CELULE STEM IN CEA MAI MARE BANCA DE CELULE STEM DIN EUROPA!

 

Life Solutions (parte a Grupului Besmax) este partenerul exclusiv pe teritoriul Romaniei al Vita 34. Datorita

aplicatiilor in domeniul cercetarii și studiilor clinice de tratament, Vita 34 este cea mai experimentata banca privata de celule stem din Europa. In plus, ofera asigurare impotriva falimentului si suport financiar in caz de transplant cu celule stem in valoare de 100 000 de  euro atat pentru copil cat si pentru rudele de gradul 1.

 

Vreau sa aflu detalii

De ce noi

null

Pacientul pe primul loc

Reprezentam interesele clientilor nostri in relatia cu medicii si clinicile exact cum noi ne-am dori sa fim tratati. Astfel ai garantia unor servicii medicale de calitate in cele mai bune conditii.
null

Cunoasterea e totul

Avem cunostintele si experienta necesara pentru a satisface corect si concret orice nevoie medicala. Reteaua noastra de medici colaboratori este accesibila in 48 de h.
null

Timpul este aliatul nostru

Prin sistemul nostru integrat de management al pacientului ne-am asumat eficientizarea a 70% din timpul pierdut in identificarea solutiilor medicale corecte.
null

Managementul costurilor reprezinta un atu

Am obtinut pentru tine costuri avantajoase cu pana la 30% reducere la o multitudine de servicii medicale ale partenerilor nostri din domeniul privat.
null

Parteneriate durabile

Credem in profesionalism si valori comune iar acest fapt se reflecta in parteneriatele noastre cu cele mai bune clinici si spitale atat din tara cat si din strainatate.

Articole recomandate

Not found