fbpx

Teleasistenta

 

Iti  oferim  acces  la  un  sistem  unic, inovativ  de teleasistenta  destinat  persoanelor cu nevoi medicale speciale sau afectiuni ce pun viata in pericol.

Daca suferiti de afectiuni cu risc crescut beneficiati prin apasarea unui singur buton de servicii medicale de urgenta, datorita unui ceas conectat automat la numere de telefon predefinite.

 

Dispozitivul permite localizarea  celor dragi prin GPS si comunicarea bidirectionala cu familia, utilizand internetul si telefonia mobila. Acestia pot alerta serviciile de urgenta (ambulanta) datorita butonului de alerta incorporat. Sau se poate seta numarul prioritar la care sa fie trimisa alerta si o persoana de inceredere va fi imediat alertata pe telefon, cu ajutorul unei aplicatii.

localizare gps besmax

Servicii incluse

Navigator Personal de Caz
Colectare istoric medical si date personale
Dispozitiv performant de monitorizare permanenta a locatiei prin GPS – ceas cu buton „de panica” ce permite alertarea ambulantei si a familiei in cazuri de urgenta
Call center dedicat pentru situatii de urgenta accesibile prin apasarea butonului „de panica” cu acces direct la Sistemul National de Urgenta – 112
Intermediem comunicarea cu personalul medical si familia ta
Managementul dosarului medical – ne asiguram ca toate documentele sunt conform cu investigatiile efectuate
Management caz pe o perioada indelungata – urmarim starea ta de sanatate pe termen indelungat

Cui ii este adresat serviciul de monitorizare si medicina de urgenta

null
Persoanelor cu boli cronice
null
Pensionarilor si varstnicilor
null
Persoanelor cu dizabilitati
null
Femeilor insarcinate
null
Copiilor
null
Pacientilor externati

Articole recomandate

Not found