fbpx

Politică de confidențialitate

1. INTRODUCERE

Tratăm cu seriozitate și responsabilitate confidențialitatea datelor cu caracter personal, iar securitatea acestora reprezintă o prioritate pentru noi.

De aceea, ne angajăm să respectăm noile reguli impuse de Regulamentul european nr. 679/2016 denumit „Regulamentul” (completat prin legea 190/2018) în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Prin intermediul prezentei politici îți explicăm ce date cu caracter personal prelucrăm, cum le colectăm, cum le folosim și, mai ales, cum îți protejăm aceste date.

De asemenea, te informăm și asupra drepturilor de care beneficiezi și te ghidăm cu privire la modalitatea de exercitare a acestora.


2.DESPRE NOI

S.C. BESMAX MEDICAL CONCIERGE S.R.L. este o persoană juridică din România. Sediul nostru social în București, Baneasa Nr.10, Sector 1, CIF RO31112624, J40/609/19.01.2013.

Reprezentantul legal al societății este Angela-Manuela Hozoc și poate fi contactat la adresa Strada Baneasa Nr.10, Sector 1, București și la adresa de e-mail office@besmax.ro.

Din punct de vedere al Regulamentului EU 679/2016, S.C. BESMAX MEDICAL CONCIERGE S.R.L. este operator de date cu caracter personal și are desemnat ca persoană de contact în probleme privind aplicarea Regulamentului pe Cristiana Ruseni ce poate fi contactat/ă:

  • pe email la gdpr@besmax.ro;
  • prin poștă la adresa: Strada Baneasa Nr.10, Sector 1, București în atenția RESPONSABILULUI PENTRU DATE PERSONALE.

3. CE DATE COLECTĂM ȘI CUM LE COLECTĂM

Utilizăm doar acele informații strict necesare și relevante pentru afacerea noastră și pentru nevoile tale de consumator și le colectăm prin intermediul site-ului nostru care este găzduit și administrat în România.

Intrăm în posesia datelor tale, în principal ca urmare a faptului ca tu optezi să ni le dezvălui în mod voluntar dar și prin captare automată, la momentul accesării paginii noastre, ca urmare a utilizării de tehnologie și programe informatice specifice.

Deși poți vizita site-ul nostru fără a fi nevoit să iți dezvălui identitatea, poți să ne furnizezi în mod direct, datele tale personale, atunci când folosești:

 

1. Formularul de contact al serviciului de relații clienții* în cadrul căruia completezi și ne comunici datele tale de identificare și de contact pentru a ne da posibilitatea să îți răspundem la solicitări.

* Disponibil pe pagina https://besmax.ro/contact/

Datele colectate:

  • nume;
  • prenume;
  • e-mail;
  • telefon;

2. Formularul de contact, denumit „Vrei să te contactăm noi?”* în cadrul căruia completezi și ne comunici datele tale de identificare pentru și de contact pentru a ne da posibilitatea să te contactăm.

* Accesabil prin butonul portocaliu plasat în stânga ecranului

Datele colectate:

  • nume;
  • prenume;
  • e-mail;
  • telefon;

3. Formularul de contact, denumit „Cere sfatul specialistului”* în cadrul căruia completezi și ne comunici datele tale de identificare pentru și de contact pentru a ne da posibilitatea să te contactăm.

* Accesabil prin butonul turcoaz plasat în dreapta ecranului.

Datele colectate:

  • nume;
  • prenume;
  • e-mail;
  • telefon;

Informații cu privire la drepturile tale referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului și exercitarea acestora găsiți la secțiunea corespunzătoare din prezenta politica de confidențialitate.

În situația în care nu ești de acord să ne dezvălui aceste informații, vom fi în imposibilitatea de a-ți onora solicitarea.

Captarea automată de date se realizează prin intermediul:

  • tehnologiei cookie; cookie reprezintă un fragment de informație transmisa din pagina web, salvata de browser pe hard diskul calculatorului tău și pe care noi o putem accesa ulterior. Acesta retine informații statistice necesare unei paginii web pentru a personaliza sesiunea de navigare (ex. prin afișarea unor imagini dinamice cu produse de interes) precum pagini web vizitate anterior, descărcările făcute, furnizorul de internet utilizat, tara de origine a vizitatorului site-ului.

Cele mai obișnuite cookie-uri sunt:

  • Tehnice: ne sunt absolut necesare pentru a ne asigura de eficienta site-ului din perspectivă tehnică,
  • Funcționale: memorează alegerile tale și ne ajută să îmbunătățim experiența ta de navigare pe site-ul nostru,
  • De performanță: ne ajută să măsurăm performanța site-ului utilizând informații despre modul în care vizitatorii navighează în site,
  • De redirecționare: ne ajută să plasam anunțuri publicitare în alte pagini web pe care le folosești
  • Plugin-uri de social media: pentru a ne conecta clienții la diferite canale social-media.

Colectăm și prelucrăm datele furnizate de tehnologia cookie doar dacă ne permiți acest lucru.

  • fișierele jurnal de servere web standard ne oferă informații statistice referitoare la numărul de vizitatori și ne permit să evaluăm capacitatea tehnică a paginii noastre.

Prin intermediul acestora colectăm câteva informații referitoare la adresa de IP însă acestea nu sunt în măsură să te identifice în mod direct ci să ne ofere date statistice în legătură cu traficul pe pagină.

 

Google Analytics

Pagina noastră de internet utilizează serviciul de analiza web „Google Adwords/Analytics“ al societății Google Inc., în scop statistic.

Această pagină de internet utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză al web-ului pus la dispoziție de Google, Inc. („Google”), care la rândul său, utilizează cookies. Informația generată de cookie despre modul tău de utilizare al site-ului va fi transmis și stocat pe serverele Google din SUA.

În cazul în care anonimizarea adresei IP este activată, IP-ul tău va fi scurtat în spațiul statelor membre al Uniunii Europene sau a altor terți membrii ai Spațiului Economic European. Doar în cazuri excepționale, adresa IP întreaga va fi transmisă către un server Google în SUA și scurtată acolo. Anonimizarea IP este activata pentru acest site. Google va folosi aceasta informație în numele operatorului acestui site pentru scopul evaluării utilizării site-ului, va genera rapoarte despre activitatea pe site pentru operatori de pagini web și le va furniza și alte servicii legate de activitatea site-ului și utilizarea internetului.

Adresa IP pe care o transmite browserul tău nu va fi asociată cu alte date deținute de către Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setărilor adecvate ale browserului tău, însă în aceasta situație s-ar putea să nu mai puteți utiliza toate funcționalitățile site-ului. Puteți, de asemenea, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descărcarea și instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul tău: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

 

MailChimp

Pentru listele de newsletter și trimiterea mesajelor folosim MailChimp, un serviciu proprietar Rocket Science Group LLC. Rocket Science Group LLC este o companie cu răspundere limitată din Georgia, SUA.

MailChimp declară ca și-a certificat conformitatea cu acordul Privacy Shield dintre UE-SUA cu privire la protecția datelor personale.

Poți contacta MailChimp dacă ai întrebări sau comentarii sau dacă dorești să îți actualizezi, să ștergi ori să modifici informațiile personale pe care le dețin sau dacă ești îngrijorat cu privire la modul în care au tratat orice problemă de confidențialitate. Te rugăm să le trimiți un mesaj scris sau un e-mail la adresa:

MailChimp
Attn. Privacy Officer
privacy@mailchimp.com
675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

Pentru mai multe informații, poți accesa politica de confidențialitate MailChimp.

Pentru a fi de acord sau a-ți retrage acordul privind prelucrarea automată prin intermediul programelor sau tehnologiilor mai sus menționate, setează această opțiune în cadrul mesajului de întâmpinare pe care îl primești la accesarea site-ului / efectuează setările adecvate în browserul tău. Pentru mai multe detalii accesează politica noastră de cookies.

În cazul în care optezi să navighezi fără aceste tehnologii sau programe, unele funcțiuni sau caracteristici ale site-ului nu vor fi disponibile.

Dacă vei completa toate formularele postate în site și dacă accepți utilizarea integrală a programelor și tehnologiilor de captare automată, vom colecta următoarele date:

  • date de identitate: nume și prenume, numele companiei pe care o reprezinți
  • date de contact: adresa e-mail, telefon, eventual adresa contractare și facturare
  • date privind tranzacțiile comerciale: servicii și produse achiziționate de la noi, metoda de plată
  • date tehnice: date de conectare, inclusiv IP, sistemul și platforma de operare, identificare browser, locația, tehnologii folosite pe dispozitivele utilizate pentru accesarea site-ului
  • date de utilizare: a site-ului web, a produselor și serviciilor noastre,
  • date de marketing: preferințele tale de a primi informări de la noi sau de la terți

4. SCOPUL COLECTĂRII ȘI TEMEIUL JURIDIC

Colectăm informații ce conțin date personale sau tehnice în principal pentru:

 

1. A ne îndeplini obligațiile contractuale asumate față de tine (prelucrarea solicitărilor, inclusiv asigurarea serviciului de relații cu clienții).

Temeiul colectării este unul legal și necesar încheierii unui contract între tine și compania noastră.


2. Îmbunătățirea serviciilor noastre și a experienței tale de navigare pe site–ul nostru.

Pentru a realiza aceasta activitate ne întemeiem pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, dar suntem atenți și la respectarea drepturilor și libertăților tale astfel încât îți oferim posibilitatea facilă de dezabonare de la utilizarea programelor și tehnologiilor pe care le folosim în procesul de colectare și prelucrare date.


3. Marketing direct.

Ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul tău prealabil. Poți să te răzgandești oricând accesând butonul de dezabonare din cadrul mesajelor pe care le primești de la noi.


4. Motive de securitate a infrastructurii noastre hardware și software.

Temeiul colectării și prelucrării în acest scop este atât unul legal, respectiv obligația de pază a bunurilor cat și unul bazat pe interesul nostru legitim de a ne proteja afacerea.

În măsura în care vom folosi informațiile deținute în alte scopuri decât cele mai sus declarate, îți vom solicita în mod expres consimțământul și îți vom explica de ce noi drepturi beneficiezi în aceasta situație.


5. IMPOSIBILITATEA/REFUZUL DE A NE FURNIZA ANUMITE DATE PERSONALE

În situația în care nu ne furnizezi informațiile solicitate este foarte probabil să nu poți utiliza în parametrii normali site-ul nostru și de asemenea să nu putem accepta și prelucra solicitarea ta și să nu fim în măsura să îți furnizam informațiile de interes pentru tine.


6. UTILIZATORI

Datele tale sunt folosite de S.C. BESMAX MEDICAL CONCIERGE S.R.L. și nu vom distribui niciodată informațiile tale cu caracter personal unui terț în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

Putem transmite informațiile tale cu caracter personal partenerilor noștri de încredere care sunt în măsura să ofere garanții în legătură cu securitatea și confidențialitatea datelor tale și care procesează datele doar în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Partenerii noștri sunt în general terți prestatori de servicii cu care colaborăm și care activează în domenii precum: servicii IT și mentenanță, găzduire baze de date intern și în cadrul UE, servicii de analiză comportamentală (Google Analytics), contabilitate și fiscalitate, consultanță și asistență juridică, marketing, finanțare, publicitate, prelucrarea plății, livrare sau alte servicii, autorități publice.


7. LOCUL STOCĂRII

Atât pagina de internet cat și baza de date electronică conținând informații cu caracter personal sunt găzduite/stocate pe servere securizate din România.

În măsura în care vom transfera anumite date cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în state cărora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal vom lua măsuri pentru a va proteja drepturile și interesele.

Transferurile vor fi protejate prin clauzele contractuale sau alte garanții precum schemele de certificare din care face parte și Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.


8. MĂSURI DE SECURITATE

Deși datele tale sunt colectate în mediul online, o parte din acestea sunt stocate inclusiv pe suport de hârtie (ex. facturi).

S.C. BESMAX MEDICAL CONCIERGE S.R.L. se preocupă în mod special și constant de implementarea unor masuri eficiente de securitate de natura să protejeze datele tale cu caracter personal și să evite breșe de securitate atât în ceea ce privește informația stocată online.

Indiferent de modalitatea de stocare, datele tale sunt păstrate în medii sigure care beneficiază de masuri de protecție la acces, utilizare, divulgare, modificare sau distrugere neautorizată.

De asemenea, am implementat măsuri speciale privind securitatea rețelei și a transferului de date, auditare și testare a infrastructurii, personal instruit, transfer de date în afara României realizat doar către entități ce pot asigura o protecție similară etc.


9. PERIOADA DE STOCARE

În cazul în care prelucrăm datele tale pentru executarea unor obligații precontractuale/contractuale vom stoca datele atât timp cat este necesar pentru executarea contractului și pentru o perioadă ulterioară suplimentară.

În cazul în care prelucrăm datele tale în virtutea unei obligații legale sau în interes public vom stoca datele atât timp cat este necesar pentru respectarea obligațiilor legale sau atât timp cât interesul este calificat ca fiind de utilitate publică.

În cazul în care prelucrăm datele tale pentru protejarea intereselor noastre legitime de afaceri, vom stoca datele până când ne vei solicita să ne oprim cu excepția cazului în care vom putea demonstra că motivul pentru care colectăm și stocăm este prioritar față de interesele, drepturile și libertățile tale.

În cazul în care prelucrăm datele tale în baza acordului tău expres, vom stoca datele până la momentul la care ne vei cere să ne oprim.

Stocăm datele personale colectate prin formularul de contact din pagina de contact 3 ani de la ultima interacțiune.

Stocăm datele personale colectate prin formularul de contact denumit „Vrei să te contactăm noi?”  3 ani de la ultima interacțiune.

Stocăm datele personale colectate prin formularul de contact denumit „Cere Sfatul Specialistului”  3 ani de la ultima interacțiune.


10. AUTOMATIZAREA PROCESULUI DECIZIONAL

S.C. BESMAX MEDICAL CONCIERGE S.R.L. nu folosește procese automatizate care pot genera efecte juridice care te privesc sau care te pot afecta într-o măsura semnificativă.

Poți cere oricând să nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dacă decizia respectiva produce efecte juridice cu privire la tine sau te afectează în alt mod similar și într-o măsura semnificativa.

Nu poți beneficia de acest drept de opțiune dacă decizia luată ca urmare a prelucrării automate a datelor ne este necesară pentru a încheia sau a executa un contract sau dacă este permisă prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile tale.

Dacă ne-ai oferit consimțământul tău cu privire la prelucrarea automată și apoi te răzgândești, îți poți retrage oricând acest consimțământ prin formularea unei cereri scrise pe care să ne-o comunici folosind datele menționate la rubrica de Contact din site.


11. DREPTURI

  1. Dreptul la informare – ai dreptul să știi dacă datele tale personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce, de cine sunt prelucrate, pentru ce perioadă și dacă aceste date fac obiectul unei prelucrări automate de natură să producă efecte juridice sau să te afecteze în mod semnificativ.
  2. Dreptul de acces – ai dreptul de a accesa, în mod gratuit și la intervale de timp rezonabile, datele colectate de la tine/despre tine. Aceasta include dreptul tău de a solicita și de a obține o copie a datelor personale culese.
  3. Dreptul la actualizare/rectificare – ai dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor tale personale, care sunt inexacte sau incomplete.
  4. Dreptul de ștergere – în cazul în care ți-ai retras consimțământul acordat, te opui prelucrării datelor, prelucrarea nu este conforma cu prevederile Regulamentului sau nu mai este necesară pentru realizarea scopurilor în care datele au fost colectate și prelucrate, poți cere ca datele tale personale să fie șterse din înregistrările noastre.
  5. Dreptul de a restricționa procesarea – în cazul în care se aplică anumite condiții, ai dreptul să restricționezi procesarea datelor tale personale.
  6. Dreptul de opoziție – în anumite cazuri ai dreptul să te opui procesării datelor tale personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
  7. Dreptul de opoziție în legătură cu prelucrarea automată – în situația în care datele tale cu caracter personal sunt supuse unei prelucrări automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care poate produce efecte juridice sau vă poate afecta într-o maniera semnificativă, ești îndreptățit să ne soliciți să excludem datele tale din orice proces decizional individual automatizat.
  8. Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul să obții datele tale personale într-un format adecvat sau, dacă este posibil prin transfer direct de la un procesator la altul.
  9. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ai dreptul să soliciți ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
  10. Dreptul de a retrage consimțământul – ai dreptul să îți retragi în orice moment acordul de prelucrare a datelor. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării dinainte de retragerea acestuia.
  11. Dreptul de a depune o plângere – dacă vrei să faci o sesizare în legătură cu modalitatea în care prelucrăm datele tale cu caracter personal, te invitam să ne contactezi:
  • prin e-mail la adresa gdpr@besmax.ro;
  • prin posta sau curier la adresa Strada Baneasa Nr.10, Sector 1, București în atenția RESPONSABILULUI PENTRU DATE PERSONALE.

Te asigurăm ca toate sesizările și plângerile tale vor fi tratate cu seriozitate, profesionalism și deplină confidențialitate.

Dacă totuși ești nemulțumit de modalitatea în care am răspuns sesizărilor tale, te poți adresa autorităților ce dețin rol de control asupra activității noastre în materie de date cu caracter personal.

În România, această autoritate este reprezentata de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ale cărei informații de contact sunt:

  • Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
  • Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
  • E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Cere sfatul specialistului

Documente medicale

Declar că am peste 16 ani și am luat la cunoștință despre politica de confidențialitate.

Accept comunicări de marketing

close-link
Cere sfatul specialistului
Ask the Specialist
Vrei sa te contactam noi?
close slider

Când să te contactăm?

Data si ora cand doresti sa fi contactat

Declar că am peste 16 ani și am luat la cunoștință despre politica de confidențialitate.

Accept comunicări de marketing