fbpx

Experienta ta medicala reinventata!

Clientii sunt din ce in ce mai pretentiosi iar cand vin intr-o tara straina pericolele pandesc la tot pasul. O accidentare minora a unui turist inseamna efort suplimentar pentru Agentie. Desigur, exista asigurarile medicale de calatorii dar cu totii stim ca acopera prea putin, iar turistul se pierde intr-un sistem medical complicat si necomunicativ precum cel romanesc.

 

De altfel este o piata competitiva si trebuie mereu sa vii cu ceva nou, diferentiator pentru clientii tai astfel incat sa ramai in top.

De ce ai absolut nevoie de Medical Concierge pentru clientii tai?

null

Ai un punct forte inedit fata de concurenta!

Grija pentru sanatatea clientului este esentiala. Un serviciu aditional de asistenta in situatii de criza poate fi un atu esential in decizia de achizitie a unui pachet de calatorie, mai ales cand tara de destinatie este Romania.
null

Iti fidelizezi clientul!

Trecand printr-o experienta pozitiva cu sistemul medical romanesc, un strain cu siguranta va reveni in Romania. Astfel serviciul de Concierge Medical va fi un element definitoriu in fidelizarea clientilor.
null

Iti scutesti propriul personal de gestionarea urgentelor medicale ale turistilor!

Alocarea unui om pentru o urgenta medicala este costisitoare intrucat acesta renunta la alte sarcini pentru a solutiona o problema solicitanta. Cu navigatorii Besmax de caz aceste sarcini sunt preluate.
null

Servicii medicale la standarde internationale

Clientul va avea parte de servicii medicale la standarde internationale fara a simti problemele unui sistem medical deficitar si birocratic precum cel romanesc. In functie de situatie ei pot fi acompaniati chiar in clinici private partenere Besmax unde vor beneficia inclusiv de discounturi semnificative.
null

Stii unde se afla clientii tai

Intr-o tara straina este usor sa te pierzi. Uneori bariera lingvistica nu ajuta iar tu, in calitate de companie, esti responsabila pentru siguranta clientilor tai. Ei bine, cu Serviciul de monitorizare prin GPS reduci riscurile la ZERO. Cum? Cu ajutorul unui ceas performant dat ca bonus clientilor, vei avea posibilitatea de a vedea in aplicatia de pe mobil, in orice moment, locatia acestuia. De altfel, el poate alerta un numar presetat in caz de pericol doar prin apasarea unui buton.

VREI REDUCERE PANA LA 60%
la serviciul de Concierge Medical??

Articole recomandate

Not found