fbpx

Experienta ta medicala reinventata!

Concediul intr-o tara straina poate fi un eveniment fericit sau o experienta demna de uitat atunci cand intervine o problema medicala pe perioada acestuia. Desigur exista asigurarile medicale de calatorie, insa ceea ce nu se specifica este faptul ca te poti lovi de bariere lingvistice, de un sistem medical necunoscut, singur, intr-un spital de stat, fara ajutor din partea asiguratorului.

 

Este o experienta pe care multi dintre noi am trait-o si care, in realitate, sta la baza insasi crearii Besmax Medical Concierge. Noi va oferim solutii medicale integrate, anticipand nevoile voastre printr-o abordare personalizata, acces la consiliere si asistenta pas cu pas. In functie de nevoi veti avea posibilitatea sa accesati inclusiv servicii medicale cu prioritate, la cei mai buni medici chiar in sistem privat.

 

De altfel puteti accesa Seviciul de monitorizare si medicina de urgenta asistata prin GPS. Daca suferiti de afectiuni cu risc crescut beneficiati prin apasarea unui singur buton de servicii medicale de urgenta, datorita unui ceas conectat automat la Serviciul de Urgenta 112. Dispozitivul permite localizarea  prin GPS, functionalitate care nu este disponibila in Serviciul de Urgenta 112 in Romania.

 

Va aflati cu prietenii intr-o tara straina si vreti sa va monitorizati locatiile? Intr-un oras aglomerat si necunoscut este usor sa te pierzi. Cu ajutorul ceasului cu GPS incorporat puteti vedea pe aplicatie pozitia fiecaruia. Puteti seta chiar si un perimetru, la depasirea caruia cesul trimite alerte. In cazul unei urgente, puteti seta numarul la care puteti apela rapid, doar prin apasarea unui buton!

De ce noi

null

Pacientul pe primul loc

Reprezentam interesele clientilor nostri in relatia cu medicii si clinicile exact cum noi ne-am dori sa fim tratati. Astfel ai garantia unor servicii medicale de calitate in cele mai bune conditii.
null

Cunoasterea e totul

Avem cunostintele si experienta necesara pentru a satisface corect si concret orice nevoie medicala. Reteaua noastra de medici colaboratori este accesibila in 48 de h.
null

Timpul este aliatul nostru

Prin sistemul nostru integrat de management al pacientului ne-am asumat eficientizarea a 70% din timpul pierdut in identificarea solutiilor medicale corecte.
null

Managementul costurilor reprezinta un atu

Am obtinut pentru tine costuri avantajoase cu pana la 30% reducere la o multitudine de servicii medicale ale partenerilor nostri din domeniul privat.
null

Parteneriate durabile

Credem in profesionalism si valori comune iar acest fapt se reflecta in parteneriatele noastre cu cele mai bune clinici si spitale atat din tara cat si din strainatate.

Articole recomandate

Not found